Üzeri için Malzemeler
1 avuç dolmalık fıstık
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tutam pul biber
1 tutam toz kırmızı biber
Geniş bir tavaya zeytinyağını ekleyin, yağ ısındıktan sonra soğan ve sarımsağı renk alana kadar soteleyin.
Ardından ıspanakları ekleyin ve sönünceye kadar soteleyin.
Ispanaklar piştikten sonra bir kaba alın üzerine yoğurdu ekleyin ve iyice karıştırıp servis tabağına alın.
Küçük bir tavada dolmalık fıstıkları hafif renk alıncaya kadar kavurun ve kenara alın.
Bir sos tenceresine tereyağını alıp eritin üzerine pul biber, toz kırmızı biber ekleyip yağı iyice kızdırın.
Yağ hazır olunca ıspanak boraninin üzerine dökün kavurduğunuz fıstıkları da serpip servis edin.