ını tencerede eritin. İri küp şeklinde doğradığınız soğan ve sarımsağı ekleyip soteleyin. Soğanlar yumuşayınca kabuklarını soyup yine küp şeklinde doğradığınız patatesleri ekleyip 5-6 dakika soteleyin. Patateslerin rengi hafif döndükten sonra üzerine 3 su bardağı sıcak tavuk suyu veya suyu, tuzu, karabiberi ve kekik yapraklarını ekleyip kaynamaya bırakın. Sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Daha sonra el blenderi’nden geçirip pürüzsüz olmasını sağlayın. Tekrar ocağa alıp kaynatın. Üzerine 1 çay bardağı krema ekleyip karıştırmaya devam edin. Su yeterli gelmezse tekrar sıcak su ilavesi yapın. Ayrı bir tavada 1 yemek kaşığı ayçiçek yağını ısıtın. Üzerine birkaç parçaya böldüğünüz pastırmaları ekleyip soteleyin. Pastırmaları çorbaya ilave edip karıştırın veya servis sırasında kaselere koyduğunuz çorbanın üzerine ekleyip servis yapın. Pastırmalı patates çorbası artık hazır, afiyet olsun.
İnsanoğlu bilgi düzeyini son yüzyılda gerçekleştiren keşifler ve bilimsel gelişmeler ışığında daha da gelişiyor.İçerisinde bulunduğumuz çağın şekillenmesi ise şüphesiz bilgisayarın ve yapay zeka sistemlerinin büyük payı var. CBINSIGHTS’ın yaptığı...
Abur cubur denince aklımıza ilk gelen elbette ki aşırı tatlı ve yağlı yiyeceklerdir.Ancak evde hazırlayabileceğiniz bir kaç basit tarifle çok sağlıklı abur cuburlar yapabilirsiniz. PROBİYATİK DONDURMA 1 su...
Hıçkırık genelde en olmadık zamanlarda başlayan ,rahatsız edici ama yinede hiç müdahale edilmese bile çoğunlukla kısa süren bir durum.Ancak bazen öyle uzun sürdüğü olur ki hıçkırığınızı geçirmek için bir...