Üzerine:
Sütü bir tencereye alıp kaynatıyoruz.
Kaynadıktan sonra ocaktan alıp içerisine toz şekeri ilave ediyoruz.
Karıştırarak toz şekeri eritiyoruz ve sütü ılınmaya bırakıyoruz.
Orta büyüklükte bir borcamın içerisine güllacın yarısını, kabın şekline göre kırarak yerleştiriyoruz.
Kaba yerleştirdiğimiz her güllacın üstüne sütlü karışımdan gezdiriyoruz.
Güllaçların yarısını yerleştirdikten sonra, küp şeklinde doğranmış çilek, muz ve kivileri güllacın üzerine serpiştiriyoruz.
Kalan güllaçları da üzerilerine sütlü karışım gezdirerek borcama yerleştiriyoruz. Artan sütü güllacın üzerine gezdiriyoruz.
Güllaçı buzdolabında biraz soğumaya bırakıyoruz.
Güllaç sütü çektikten sonra üzerini file Antep fıstığı ve çilekle süsleyip servis edebiliriz.