Dolgun Dudaklar İçin Tarçın Maskesi

Dolgun Dudaklar İçin Tarçın Maskesi Bir servet ödemeden Anjeline Jolie gibi dolgun dudaklara sahip olmak ister miydiniz? Bunun için dolgun dudaklar için tarçın maskesi tarifini bilmeniz gerekiyor.

Bir servet ödemeden Anjeline Jolie gibi dolgun dudaklara sahip olmak ister miydiniz? Bunun içindolgun dudaklar için tarçın maskesi tarifini bilmeniz gerekiyor. Doğal bir madde olan tarçın ile anında tatlı ve dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz. Mutfağın baharatlarından olan tarçın cildiniz tahriş etmeden ve yumuşatarak sizlere dolgun dudaklar sunuyor.Tarçın aynı zamanda kuru ve çatlamış dudakların canlanmasına yardımcı olur.Kan akışına yardımcı olan tarçın en kısa sürede kanı dudaklarınıza akıtır ve anında dolgun dudaklar yaratır.Bu tarifi uygularken aşırıya kaçmamalısınız çünkü cildinizde ciddi tahrişlere neden olabilir. Dudak dolgunlaştıran tarçın maskesi önerisi karşınızda.

Gerekli malzemeler

*2 veya 3 tarçın parçaları veya 1 çay kaşığı toz tarçın.

*Vazelin.

*Diş fırçası

Nasıl yapılır

Adım 1: Dudağınızda herhangi bir makyaj ürünü varsa bunları çıkarın.Dudaklarınızı iyice temizleyerek hazır hale getirin.Daha sonra su ile dudaklarınızı ıslatın.Yumuşak bir havlu alarak dudaklarınızı hafifçe ovun.Bu ölü deri hücrelerinin yanı sıra diğer yabancı maddeleri de dudağınızdan çıkarır.

Adım 2: Dudaklarınızın pul pul dökülmemesi için dudaklarınıza vazelin yada favori dudak kreminizden ince bir tabaka sürün.

Adım 3: Miksere 2 veya 3 tarçın ekleyip toz haline getirin.Temiz bir kaseye alın.toz tarçından 1 çay kaşığı ekleyin ve aynı zamanda biraz vazelin sıkın.Daha sonra parmaklarınızla yada temiz bir kaşıkla karıştırın.Ardından parmaklarınızla yada diş fırçası ile karışımı dudaklarınız üzerine uygulamaya başlayın.

Adım 4: Dudaklarınızın yüzeyine diş fırçası ile basın ve nazik hareketlerle peeling uygulayın.Bunu yaparken dudak alanı dışına çıkmamaya dikkat edin.Eğer uygulamak için parmaklarınızı kullanıyorsanız karışımı parmaklarınızla dudaklarınıza bastırarak hafifçe ovalayın.

Adım 5: Karışım baharatlı olduğu için dudaklarınız hafifçe kırmızı görünecek hafif acı hissedebilirsiniz.Tahriş çok fazla değilse biraz daha tarçın tozu ekleyin ve dudaklarınızı ovun.Yavaşça 30 ile 40 saniye boyunca karışımla masaj yapın.Daha sonra karışımı ağıt mendil ile silin.

Adım 6: Dudaklarınızı tekrar yatıştırmak için vazelin uygulayın ya da kendi dudak kreminizden uygulayın.Aynaya baktığınızda sonucu kendi gözlerinizle göreceksiniz.Sonuç dolgun ve tatlı dudaklar.

Botox olmadan dolgun dudaklara sahip olmak için doğal bir yol olan tarçın maskesi ile dolgun dudak tarifini uygulayın. Bu maskeyi uygularken verilen sürelerin dışına kesinlikle çıkmamalısınız. Aksi takdirde dudaklarınız ciddi şekilde tahriş olabilir ve büyük acı hissedersiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir