Yufkaları tek tek rulo yapalım ve her yufkayı bir parmak kalınlığında keselim.
Fırın kabını margarinle yağlayalım.
Kesilmiş yufkaları açarak, yufkaların üzerine sıvı yağ gezdirelim ve karıştıralım.
Yağlanmış fırın kabına yufkaları yayalım.
Önceden ısıtılmış 170° fırında, şeritler hafifçe pembeleşip kıtırlaşana kadar kızartalım.
Soğanı, etleri küp küp doğrayalım.
Sarımsakları rendeleyelim.
Tencereye dört yemek kaşığı sıvı yağ koyalım.
İçine soğanı, etleri ilave edelim ve kavuralım.
Daha sonra salçayı ilave edip, kavurmaya devam edelim.
Sıcak su ekleyip etler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Etler pişince, haşlanmış nohudu, tuzu, karabiberi ekleyip ocaktan alalım.
Bir kabın içine yoğurdu, sarımsağı koyalım ve karıştıralım.
Yufka şeritlerini servis tabağına alalım.
Üzerine önce etleri, ardından sarımsaklı yoğurdu yayarak servis yapalım.( etler çok azıcık sulu olmalı bir çay bardağı kadar) Afiyet olsun.