Patatesleri elma dilimi halinde kesin ve geniş bir karıştırma kabına aktarın.
Patates dilimlerini zeytinyağı, toz kırmızı biber, kekik, biberiye, rendelenmiş sarımsak ve tuz ile karıştırarak harmanlayın.
Tabanını yağlı kağıt ile kapladığınız fırın tepsisine baharatlı patatesleri yayın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25- 30 dakika kızarana kadar fırından yükselen mis gibi kokuyu içinize çeke çeke bekleyin.
Taze kişnişleri incecik kıyın. Servis tabağına aldığınız baharatlı patateslerin üzerine serpiştirdikten sonra ılık olarak servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın.
İnsanoğlu bilgi düzeyini son yüzyılda gerçekleştiren keşifler ve bilimsel gelişmeler ışığında daha da gelişiyor.İçerisinde bulunduğumuz çağın şekillenmesi ise şüphesiz bilgisayarın ve yapay zeka sistemlerinin büyük payı var. CBINSIGHTS’ın yaptığı...
Abur cubur denince aklımıza ilk gelen elbette ki aşırı tatlı ve yağlı yiyeceklerdir.Ancak evde hazırlayabileceğiniz bir kaç basit tarifle çok sağlıklı abur cuburlar yapabilirsiniz. PROBİYATİK DONDURMA 1 su...
Hıçkırık genelde en olmadık zamanlarda başlayan ,rahatsız edici ama yinede hiç müdahale edilmese bile çoğunlukla kısa süren bir durum.Ancak bazen öyle uzun sürdüğü olur ki hıçkırığınızı geçirmek için bir...