2018-2019 Sonbahar/Kış Modası

2018-2019 modası son derece iddalı geliyor.Güneşli günleri vazgeçilmezi kıyafetler ve ayakkabılar kaldırılırken kışlıklar yerini almaya başlıyor. Hal böyle olunca bizlerde sizler için sonbahar/kış modasının on trendini sizler için derledik.

KATKAT GİYİNME ZAMANI

Soğuk günlerde kat kat giyinmeyi bir sanat haline getirin. Kıyafetlerinizin üstüne veya altına ekleyeceğiniz bu katlar son derece cool görünmemize de yardımcı olacak.

KOVBOY ESİNTİLERİ

İlkbahar/yaz sezonunu etkisi altına alan kovboy esintisi bu sezonda sürüyor.Hollywood’un Western filmlerinden ilham alarak hazırlanan parçaları sezonda sıkça göreceğiz gibi duruyor.

MEVSİMSİZ ÇİÇEKLER

Birkaç sezondur karşımıza çıkan çiçek desenleri bu sezonda yine göz önünde olacak.İster tepeden tırnağa isterseniz de tek parçada  kullanabileceğiniz bu trende sizde ayak uydurun.

POFUDUK MONTLAR

Sonbahar/kış sezonunda çoğu zaman görmeye alışık olduğumuz pofuduk montlar yeni sezonda da sokaklardaki hakimiyetini sürdürecek.

80’LER MODASI

Bizraz karışık,biraz canlı ama oldukça eğlenceli olan 80’ler modası bu sezon kabarık kollar ,büyük kemerler ve vatkalarla sezona eşlik ediyor.

SAHTE KÜRKLER

Zenginliğin ve asaletin simgesi kürkler bu sezonda sıkça karşılaşacağımız parçalar olarak podyumda yerini alıyordu.

IŞILTILAR

Işıl ışıl pullar ve payetlerde  sezonun öne çıkan parçaları arasında.

EKOSELER

Sonbahar ve kışın habercisi ekoseler bu sezonda tıpkı çanta modasında olduğu gibi ön planda.

ROMANTİK ESİNTİLER

Romantizm dolu bir kış kapıda. Kıvrımları saklamayan ,feminenliği ön plana çıkaran modeller bu sezonu romantik geçirmenizi sağlayacak.

LEOPAR HAKİMİYETİ

Tasarımcıların leopar tutkusu bu sezonda yine moda haftalarının ilgi odağıydı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir