2018-2019 Sonbahar/Kış Çanta Trendleri

Sonbahar/Kış sezonunun çanta trendlerinin ana teması minyatür çantalar , oversize sırt çantaları renk olarak ise yanık turuncular,orman yeşilleri ve gök mavisi gibi renkler oluşturuyordu.

BELİRGİN AMBLEMLER VE LOGOLAR

2918-2019 çanta trendin de kullanılan logolar son derece küçük ancak bir o kadar da dikkat çekici olacaktır. Belirgin logolar ve amblemler neon renklerden daha karektristik amblemlere kadar bir çok modelle karşımızda olacak.

SIRT ÇANTALARI

Sırt çantalarının oldukça tercih edildiği bir çağa girerken,bu sezonda oldukça konforlu ve kullanışlı modeller bizleri bekliyor.

YUVARLAK FORMLAR

60’ların hissini en iyi yansıtan yuvarlak formlar özellikle payetlerle zenginleştirerek feminenliğin zirvesinde yerini alıyor.

MİNYATÜR  KOLYELER

2018-2019 sonbahar/kış çanta trendinde podyumda en dikkat çekici parçalar kimi posta pulu,kimi de bir zarf boyutunda olan minyatür cüzdanlardı.

ZİNCİR ASKILAR

Bu sezon tasarımcılar sanki ortak karar almışçasına hemen hemen her modelde ve tasarımda zincir askıları sıklıkla kullandılar.Sezonun öne çıkan tasarımlarından olan zincir askılı modelleri çok sık göreceğiz gibi duruyor.

IŞILTILI ÇANTALAR

20’lerin modası olan ışıltılı çantalar döneminden fırlayarak şık akşamlara eşlik etmek üzere sezondaki yerini alıyor.

TÜYLÜ ÇANTALAR

Kürk parçasıymış hissi yaratan tüylü çantalar bu sezon oldukça tercih edilecek gibi duruyor.

 

EKOSE GÖRÜNÜMLER

Adeta sonbahar/kış sezonunu vurgulayan ekose kumaş,2018-2019 sezonunu da aynı ahenkle karşılıyor.

BÜYÜK ÇANTALAR

Her ne kadar minyatür çantalar ön çıksa da yeri her zaman ayrı olan kullanışlı büyük çantalar özellikle kış sezonunda son derece ön planda olacak.

KULLANIŞLI BÜZGÜLER

Büzgülü çantalar,son birkaç sezonda olduğu gibi sonbahar/kış sezonunda oldukça ön planda.Malzemeleri,dokuları değişiklik gösterse de sezonun vazgeçilmezleri olacak gibi duruyor.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir