2017 Kış Sezonunda Öne Çıkan Kaban Modelleri

Kış aylarının en kilit parçalarından biri bildiğiniz gibi kaban’dır.Göz kamaştırıcı ve kaliteli kesimli bir kabanla şık görünmemeniz imkansızdır.Her yıl değişen kaban modası sayesinde,gardıroplarda modeller çoğalırken,modası geçmeyen kabanlar da bayanların çoğu zaman vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Minimal giyinmek tercihiniz ise genellikle kıyafetlerinizde basic bir kazak,jean ve t-shirt tercih ediyorsanız gri uzun bir kaban şıklığınıza şıklık katacaktır.

 

Gri kabanlar genel olarak ön planda olsa da ”klasik kabanın” yeri  ve şıklığı her zaman başkadır.Klasik kabanlar kış aylarında gündelik hayatımızın vazgeçilmez parçalarındandır.Kaşe kumaştan tasarlanmış klasik kabanlar hem spor hemde şık görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.

 

Siyah kombinler her zaman en göz alıcı ve asil kombinler olmuştur.Siyah kombinlerinizi vahşi doğadan ilham alarak leopar desenli bir kabanla taçlandırabilsiniz.

 

Dışı süet içi yünden tasarlanmış kabanlar aslında tamda kara kış günleri için.Yere kadar uzanan süet kabanlar sayesinde soğuğun teması mümkün olmadığı gibi sıcacık ve oldukça şık bir kış da sizi bekliyor.

 

Hemen hemen her sezonun ve elbette kışın en vazgeçilmezi olan kürkler 2017 kışında da sizlere tıpkı kabanların şıklığını yakalatmayı hedefliyor.kış aylarında kürkü sokak veya gece kombinlerinize katabileceğiniz gibi kürk detaylı kabanları da tercih edebilirsiniz.

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir